Een samenwerking tussen

Een goed boekhoud- en administratieprogramma zorgt er niet alleen voor dat je wettelijk in orde bent. Het helpt je ook om meer inzicht te verwerven, geen enkele deadline te missen en moeilijke wetgeving naar de praktijk te vertalen.

Om dit voor elke sportclub mogelijk te maken, slaan de Vlaamse Sportfederatie en Assist de handen in elkaar. Zo kan het werk als bestuurder en vrijwilliger een stuk eenvoudiger worden.

Start vandaag nog. Gratis.

Benieuwd of beide tools de werking van jouw sportclub kunnen verbeteren?
Vul het formulier in en ga meteen aan de slag met beide tools.

10% korting als erkende sportclub

Als erkende sportclub krijg je 10% korting op de normale prijs van Assist. Assist START zonder btw-boekhouden komt op € 89 per jaar (i.p.v. € 99)
Assist START met btw-boekhouden komt op € 134 per jaar (i.p.v. € 149)
Assist PLUS zonder btw-boekhouden komt op € 179 per jaar (i.p.v. € 199)
Assist PLUS met btw-boekhouden komt op € 224 per jaar (i.p.v. € 249)

30 dagen gratis proeven en testen

Je kan Assist en Goalplanner eerst 30 dagen gratis uitproberen en dit zonder enige verplichting achteraf. Nadien krijg je pas de vraag of je jouw licentie op beide tools wil verlengen.

1 jaar gratis Supportplanner

Als erkende sportclub of sportfederatie kan je gedurende 1 jaar gratis de Supportplanner gebruiken. Stel dat je nadien de Supportplanner verder wil gebruiken, dan kan dat via een betalend abonnement op Assist.

Hulp en ondersteuning inbegrepen

Heb je tijdens het werken in één van beide tools inhoudelijke vragen over de boekhouding van je sportclub, de btw-aangifte, je begroting of fiscale verplichtingen, dan helpen de experts van de Vlaamse Sportfederatie je graag verder. Heb je technische vragen over Assist of Goalplanner, dan kan je terecht bij de helpdesk van Assist.

Een samenwerking tussen