Bestel het boekhoudprogramma Assist (aan € 50) en krijg er 1 jaar gratis Goalplanner bij.

Bestel je promopakket voor 30 april
en geniet van de voordeelprijs!

Wij coveren de volledige financiële toekomst van je club en bieden je handige managementtools. Registreer je en betaal slechts 50 euro voor het boekhoudprogramma Assist (in plaats van minimum 199 euro). De planningstool Goalplanner krijg je er gratis bij.


Probeer beide tools eerst gratis uit
Je kan Assist en Goalplanner nog tot 30 april 2023 gratis uitproberen en dit zonder enige verplichting achteraf. Nadien krijg je pas de vraag of je jouw licentie op beide tools wil verlengen. En dit dus samen voor slechts € 50.


10% korting op Assist na het eerste promojaar
Je bent niet verplicht om na dat eerste jaar verder te werken met geen van beide tools. Wil je dat wel, dan blijft de prijs van Goalplanner vanaf dan € 50 per jaar, maar krijg je 10% korting op de normale prijs van Assist. Je betaalt vanaf dan slechts € 89 i.p.v. € 99 per jaar.


Hulp en ondersteuning inbegrepen
Heb je tijdens het werken in één van beide tools inhoudelijke vragen over de boekhouding van je sportclub, de btw-aangifte, je begroting of fiscale verplichtingen, dan helpen de experts van de Vlaamse Sportfederatie je graag verder. Heb je technische vragen over Goalplanner of Assist, dan kan je terecht bij de helpdesk van Assist.


Start vandaag nog. Gratis.
Benieuwd of beide tools de werking van jouw sportclub kunnen verbeteren? Vul het formulier in en ga meteen aan de slag met beide tools.